Webinar: Inovații în măsurarea și prereglarea sculelor așchietoare - 08.12.2023

Tue, Nov 7, 2023

Suntem încântați să vă invităm la un eveniment online captivant, despre portofoliul de produse al companiei ZOLLER în masurarea si prereglarea sculelor aschietoare, care se va desfășura pe data de 8 decembrie 2023, începând cu ora 11:00. Acesta reprezintă o oportunitate unică de a descoperi cele mai avansate soluții pentru măsurarea precisă și prereglarea sculelor aschietoare.

 Evenimentul va oferi participanților posibilitatea de a:

  • Descoperi tehnologiile de vârf ale Zoller pentru măsurarea precisă a sculelor și prereglarea acestora.
  • Înțelege modul în care soluțiile oferite de Zoller pot îmbunătăți eficiența și calitatea proceselor de prelucrare în fabrica dumneavoastră.
  • Puteți pune întrebări direct experților INMAACRO și veți primi răspunsuri în timp real.
  • Toti participantii sunt invitati să participe la prezentarea live "CAM to PART" în showroom-ul Zoller din Germania.

Află noutăți despre produsele noastre și detalii despre înscriere. Evenimentul va avea loc online, iar detalii despre înregistrare vor fi furnizate ulterior.

Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment informativ și captivant, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil mai jos.

Nu ratați ocazia de a fi la curent cu cele mai recente soluții pentru măsurarea și prereglarea sculelor aschiatoare oferite de Zoller Germania. Înscrieți-vă acum pentru a vă rezerva locul la acest eveniment inovator și a beneficia de o experiență unică.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment online care va revoluționa procesele de prelucrare în fabrica dumneavoastră!

Book your place now!

To apply to the event, we invite you to fill out the following form.